Monday, 15 June 2015

Officially 20 & Meet Up Sumandaks!



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang"

*Late post*
Happy belated birthday Yanese Ayne & Norseha!! 

Post benda macamni mesti sebab takda 'idea'. 
Jom #throwback

Thanks for the cake Shina & Lily


Kisah 31 Mei 2015.
Pertemuan pertama buat My Sumandaks.
Especially dua sumandaks Shina & Lily.
Well, orang bilang tidak mustahil boleh jumpa kenalan dari laman sosial ni.
and.... we made it!
Selama setahun merancang, Alhamdulillah tarikh keramat 31052015 telah menemukan kami. Thanks to Allah :)

Tak sangka dalam masa yang sama, saya dan seha kena prank! Kononnya Shina tidak dapat datang. Mau tau? kecewanya lahaii masa tu. Last minute Shina bagitau tidak dapat datang. Padahal, dia lari beli Kek untuk pre-birthday saya dan Seha.

Birthday dengan Seha beza sehari saja pun. 5 June & 6 June ^_^

Thanks for everything my sumandaks!





Semoga Ukhuwah berpanjangan. 
Semoga ketemu lagi dilain hari. 

Iheartyou all sumandaks!




SYUKRAN FOR READING

Monday, 2 March 2015

Entri 2015!



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang"

"Hai? " - Le panda.
Entri pertama di tahun 2015. 
Dah dewasa gilos saya ni HAHAHA.
berblogging since 2012 or 2013?
Tak ingat langsung dari bila.Memang berblogging satu hobi. Plussss decorate blog, dari situ jatuh cinta dengan multimedia, terutama software photoshop! Dan cinta kepada itu sampai sekarang, tak boleh hilang. cewah gitu. 

So, cerita dari tahun tahun takda cerita menarik, cuma satu kehidupan yang penuh dengan ujian,dugaan, kesenangan dan kesusahan yang dah Allah tentukan. Dan Alhamdulillah, sekarang masih diberi peluang untuk bernafas dan masih berdaya untuk melihat, menulis dan menaip. hehehe. Rasa awkward pula kan bila lama dah xmengarang, tetiba datang mood nak buat entri. 

So, just nak kongsi kehidupan sekarang. Alhamdulillah dah semester 2 di UiTM Kota Kinabalu. Perjalanan ilmu yang berliku-liku, banyak subjek yang tak boleh angkat tapi 'kena'gagahi jua. Subjek yang amat dibenci kena 'sayang' juga. :) Moga Allah kuatkan hati sepanjang perjalanan ilmu ini. Sentiasa tajdid niat! ya, itu penting! 

Tiada kejayaan kalau takda usaha ^_^
So, Infiru!







02 March 2015 | Monday
YN.



SYUKRAN FOR READING