Wednesday, 7 June 2017

Smart Tycoon Group (STG) with Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM)




بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang"


Assalamualaikum.
Okay lama tidak tulis entri. Motif harini mau cerita pasal STG saja.

Saya memang suka berbisne dan saya akui bisnes yang saya buat tidak pernah konsisten. Tapi sejak saya terjebak dengan bisnes STG, alhamdulillah inilah bisnes paling konsisten pernah saya buat.

Saya register RM50 sahaja. Dengan RM50 saya dapat banyak manfaat. Contohnya?

💗 Payslip (Kereta/Rumah)
💗 Free VVIP Trip / Umrah
💗 Ilmu,Mentor dan Sistem
💗 Reward dari mentor every month
💗 Untung runcit dan Bonus setiap Bulan!

Kamu rasa rugi ka serah RM50 bila dibagi manfaat seperti diatas? Tidak kan?

Alasan orang ramai:
"Saya tidak pandai bisnes"

Jangan risau abang,kakak,adik... saya boleh ajar. Biar kamu dari Zero, saya ajar sampai jadi Hero!

Siapa jadi bizpartner saya, terpaksa menerima reward...


Jangan jadi CCTV lama-lama, jangan jadi silent reader lama-lama. Terus contact saya kalau berminat yaa anak-anak 😁😁

Jom jadi bizpartner saya!

👉 Whatsapp: +60198827926 (Ticer Yanese)
👉 Facebook : Yanese Ayne




#ProjekSTG
#ELITkingdom
#DreamCatcher
#HelloBebehTeam
#InfiniteFighter








SYUKRAN FOR READING

Monday, 16 January 2017

Hello 2K17! I'm back with STG!



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang"

Well hello 2017! 
InshaAllah 2017 tahun yang bertuah untuk kita, semoga saja semua dimurahkan rezeki dan sentiasa dipermudahkan urusan. 

Okay bila tengok tajuk entri harini mesti tertanya apa itu STG.
Alaaa STG tue biz santai yang ramai orang berjaya sekarang tu, bonus gemuk-gemuk hehehe

Jom kenal STG dulu :

Smart Tycoon Group(STG) ialah sebuah komuniti yang diterajui oleh beberapa usahawan jutawan yang menggunakan platform networking business dalam melahirkan lebih ramai usahawan berstatus jutawan.
STG adalah bisnes paling santai yang semua orang boleh buat. Samada korang suri rumah, student, sudah ada kerja tetap dan lain-lain. semua orang boleh buat! 
hanya dengan yuran RM50 sahaja, kamu boleh dapat income gemuk-gemuk, bonus gemuk-gemuk!

"STG jual apa juga?"
Okay, STG jual produk kesihatan Hi-O boleh Klik sini untuk direct ke website. 

"Saya tidak pandai bisnes,"
Tidak apa cik/puan/kakak/adik/abang/encik hehehe, Kami ada sediakan group untuk guide korang! sebab STG ada sediakan ILMU,MENTOR DAN SISTEM.
Ramai orang yang join tidak pandai bisnes, tapi bila dah kena guide dorang yang lebih berjaya dan mampu dapat bonus lebih dari 1k sebulan! 

"Apa keistimewaan STG?"
STG sediakan payslip untuk kita. So, nampak macam kita berkerja kan? mana ada part time santai-santai sediakan payslip tapi STG ADA! dengan payslip boleh jak digunakan untuk membeli keretaa naaa hehehe 
STG juga berikan VVIP TRIP. Tahun ni saja STG bagi VVIP Trip ke Australia. Mau ka mau? Naahh! usaha lebih untuk join STG dan kejar impian tu hehe
Banyak lagii keistimewaan STG, tak mampu diluahkan. STG memang biz terbaik. 

Berminat untuk join tak?
Boleh terus contact saya, available untuk Whatsapp sahaja, no calls please :)

Whatsapp : 0198827926
email : yaneseayne06@gmail.com
Facebook : YANESE AYNE



terima kasih sudi jenguk blog :)
#ProjekSTG
#ELITkingdom
#DreamCatcherTeam
#HelloBebehTeam

SYUKRAN FOR READING